Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У поліції розповіли деталі смертельної аварії за участі польського автобуса

Рейсовий автобус Одеса-Варшава із польською реєстрацією смертельно травмував пішохода у селі Смиківці Тернопільського району.

avtobus-dtp2Повідомлення про наїзд на пішохода надійшло на лінію “102″ від жителя Львова 18 жовтня. Він заявив, що аварія трапилася поблизу зупинки громадського транспорту в селі Смиківці Тернопільського району.

При виїзді на місце пригоди слідчо-оперативної групи стало відомо, що на ділянці дороги Стрий-Тернопіль-Кіровоград-Знам’янка водій рейсового автобусу “Одеса-Варшава” марки «Mercedes-Benz 00404 RHD», рухаючись у напрямку Тернополя, близько 19:00 збив пішохода – тернополянку 1941 року народження.

Пенсіонерка переходила проїжджу частину разом з чоловіком в межах нерегульованого переходу.

За попередньою версією, водій перевищив швидкість та не був достатньо уважний. Він не встиг вчасно загальмувати і виїхав на перехід. В результаті удару потерпіла загинула на місці пригоди, а її чоловік встиг пройти.

Автобус рейсовий, з польською реєстрацією. На момент аварії в салоні перебувало 13 пасажирів, які рухалися до Львова. Триває слідство, повідомляють у секторі комунікацій Тернопільського обласного управління Національної поліції.

Колишній ректор Почаївської семінарії отримав нову посаду

У Тернопільській обласній поліції – іще одне гучне звільнення