Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Тернополян запрошують на навчання у школу снайперів

Школа снайперів “Дике поле” – громадська ініціатива спільноти власників високоточної вогнепальної зброї. Мета – навчити поводженню зі снайперською зброєю якомога більше людей в Україні.

snajper17-го листопада починає заняття перша навчальна група м. Тернополя. Курси за програмою “Основи снайперської справи – 2016” будуть проходити з 19:00 по 21:00 по буднях протягом 2 тижнів, пише 0352.ua.

Озброєне та треноване населення – це запорука миру і добробуту країни.

“Ми проводимо теоретичні та практичні заняття з основ снайперської справи для цивільних осіб, бійців добровольчих батальйонів і солдат збройних сил України з травня 2014 року. У 2014-му році курси проходили безкоштовно для всіх охочих. Весь 2015-й рік курси були безкоштовними для учасників АТО. Після двох років волонтерства особисті гроші у інструкторів закінчилися і було вирішено встановити єдину для всіх учасників вартість, яка дозволить покривати витрати на підготовку людей та розвиток школи”. – зазначають організатори.

Курси починаються з вивчення теорії за програмою “Основи снайперської справи – 2016”, що дає всі необхідні знання для використання снайперської зброї. До практичних занять допускаються курсанти, які успішно склали іспит з теорії. Польові навчання включають у себе відпрацювання основних навичок снайпера – вибору та облаштування позиції, маскування, виявлення противника, роботи в команді і, звісно, влучної стрільби. На даний момент заняття проводяться в Дніпропетровську, Києві, Харкові, Львові, Одесі та Запоріжжі. Ми плануємо відкрити відділення для підготовки снайперів у кожному обласному центрі. Ми приїдемо до будь-якого міста чи села, де збереться група зацікавлених людей. Чекаємо ваших заявок.

Навчання повністю законне.
Програма складена відповідно до побажань наших консультантів з правоохоронних органів. З курсу видалена будь-яка інформація про диверсійні дії, мінну справу, також відсутня інформація про спеціальні засоби, які відносяться до обмежених або вилучених з обороту для цивільних осіб. Матеріали зі снайперської справи не є обмеженими в поширенні, громадяни України мають право володіти високоточною зброєю та використовувати її.

Курси є консультаційними послугами.
“До “Дикого поля” не можна вступити – ми не є підрозділом, ми не створюємо підрозділи і не агітуємо вступати до будь-яких організацій або політичних сил. Курсанти відвідують заняття за власним бажанням, після закінчення курсів ви нічого нікому не винні. Ми не закликаємо брати участь у бойових діях, але і не відмовляємо від цього. Навчання професійному поводженню з високоточною зброєю – це наш внесок у захист миру і порядку”. – повідомляють організатори навчання.

У центрі Тернополя пролітав “ангел”

Працівники швидкої допомоги будуть без зарплати до кінця року?