Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Тернополянин виграв конкурс на престижну посаду в столиці

Михайло Федишин

Державна служба України з питань геодезії, картографії та кадастру повідомила, що 19 жовтня за результатами конкурсного відбору керівників суб’єктів господарювання державного сектору економіки 34-річного Михайла Федишина визнано  переможцем конкурсу на посаду генерального директора Державного підприємства «Центр державного земельного кадастру».

Михайло Федишин
Михайло Федишин
Нещодавно тернополянина був призначено виконувачем обов’язків генерального директора державного підприємства “Центр земельного кадастру”.
Інформація про нового керівника відомства та біографічні відомості Федишина розміщені на сайті державного підприємства. Тимчасовий виконувач обов’язків гендиректора у земельній сфері працює з 2003 року. До 2009 року займався земвлевпорядкувальними роботами у комерційних структурах. З 2009 по 2012 рік очолював регіональну філію Центру державного земельного кадастру.

В місцевих інтернет-виданнях була інформація, що Федишин претендував на посаду начальника Держеокадастру в місті Тернополі. Конкурсною комісією був визнаний переможцем конкурсу, однак не отримав погодження на призначення голови Тернопільської обласної адміністрації Степана Барни.

На місцевих виборах 2015 року активно позиціонував себе як активіст “Самопомочі”. Балотувався за списками партії Садового до Тернопільської міської ради. Однак на окрузі на Східному масиві програв представнику ВО “Свобода” Назару Редькві.

На ремонті дороги Тернопіль-Чернівці намагалися вкрасти 1,3 мільйона гривень

На Тернопільщині «процвітають» реформи для лопухів