Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Тернополянам радять триматися подалі від розлогих дерев та рекламних щитів

У зв’язку з погіршенням погодних умов ДСНС України закликає громадян дотримуватися елементарних правил безпеки, особливо під час перебування на вулиці.

shchytЗа прогнозами Укргідрометцентру, 5 жовтня в Закарпатській, Львівській, Івано-Франківській, Тернопільській, Чернівецькій, Хмельницькій, Волинській, Рівненській областях сильні дощі, 5 жовтня подекуди з мокрим снігом, в Карпатському регіоні дуже сильний дощ з переходом 5 жовтня в мокрий сніг, в горах з утворенням снігового покриву; пориви вітру 15-20 м/с, в горах 25 м/с. 5 жовтня в Житомирській, Київській, Чернігівській, Черкаській, Кіровоградській областях місцями сильні дощі.

Протягом 5-6 жовтня в Україні, крім Харківської, Луганської, Донецької, Дніпропетровської, Запорізької та Херсонської областей, зниження температури: вночі до 4-10°, вдень до 12-17°, у Закарпатській, Львівській, Івано-Франківській, Тернопільській, Чернівецькій, Хмельницькій, Волинській, Рівненській областях вночі до 1-6° тепла, вдень до 5-10°, в Карпатах вночі та вдень до 2° морозу-4° тепла.

Саме тому ДСНС України закликає громадян дотримуватися елементарних правил безпеки, особливо під час перебування на вулиці. Намагайтеся не ходити попід розлогими деревами, а також тримайтеся подалі від рекламних щитів та ліній електропередач, адже пориви вітру можуть спричинити їх пошкодження.

Особливо обережними варто бути під час сильних злив, адже це природне явище є досить небезпечним і може стати причиною виникнення надзвичайних подій.

У ДСНС України просять громадян відповідально ставитись до власного життя та життя своїх рідних і в разі небезпеки телефонувати до Служби порятунку “101”.

На Тернопільщині у приміщенні старої школи виявили дві ручних гранати

Тернопільщина наближається до епідпорогу захворюваності на грип та ГРВІ