Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Скільки тернополянам доведеться платити за опалення у жовтні?

У понеділок, 10 жовтня, у Тернополі комунальники розпочинають опалювальний сезон. Без сумніву, тепло у домівках це дуже добре, але грітися за новими тарифами за умови відсутності субсидій – задоволення не з дешевих.
tarif4Згідно з новими тарифами, за кожен квадратний метр опалювальної площі доведеться платити по 30 гривень 52 копійки. І це при умові якщо середньодобова температура буде становити в межах 0-5 градусів. Якщо температура буде вища – тариф буде менший, якщо нижча – тариф іще зросте.

Отож, за опалення в однокімнатній квартирі площею 30 кв. м тернополянам доведеться платити 915 гривень на місяць. Опалення у двокімнатній квартирі площею 50 кв. м. за опалення доведеться викласти 1525 гривень, а у трикімнатній квартирі площею 70 кв. м – трохи більше 2100 грн.

У жовтні опалення буде здійснюватися 2/3 місяця. Відтак, у рахунках слід очікувати таких сум: опалення однокімнатної квартири площею 30 кв. м у жовтні коштуватиме 600 гривень, опалення двокімнатної площею 50 кв. м обійдеться у 1000 грн, а трикімнатної квартири площею 70 кв. м. – 1400 грн.

Ці всі суми актуальні для тих, хто не має субсидій і користується централізованим опаленням.

Збірна України здобула перемогу над Косово у кваліфікації на ЧС-2018

У Тернополі у церкві обікрали священика