Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Проти фермера з Тернопільщини відкрито кримінальне провадження

За поданням податкової міліції відкрито кримінальне провадження щодо керівників сільськогосподарського підприємства в ухиленні від сплати податку на суму понад 3 мільйони гривень. Про це повідомляє прес-служби Державної фіскальної служби.

sonyahПодатківці встановили, що посадові особи підприємства, займаючись вирощуванням сільськогосподарських культур на площі 1,6 тисячі гектарів, не відображали в податковому та бухгалтерському обліках реальний обсяг реалізації вирощеної продукції. Такі дії дозволили зловмисникам ухилитися від сплати податку на додану вартість на суму понад 3,1 мільйона гривень.

Унаслідок проведених трьох обшуків за місцями реєстрації та проживання директора підприємства, а також у будівлях і приміщеннях, що розташовані на земельній ділянці в місті Ланівці, було виявлено та вилучено 372,5 тонни насіння соняшнику орієнтовною вартістю понад 3,7 мільйона гривень, а також фінансово господарські документи.

Крім того, було проведено огляд на земельній ділянці в Закарпатській області, який орендувало та обробляло вказане підприємство. Унаслідок цього було вилучено чотири комбайни CLAAS, мікроавтобус Mazda, два вантажні автомобілі MAN, чорнові записи та комп’ютерну техніку. На даний момент насіння і транспортні засоби передано на відповідальне зберігання.

 

Завтра у Тернополі пройде волонтерський ярмарок

На Чортківщині встановили оригінальний рекорд