Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Партійна приналежність мене не цікавить, – місцевий політик про рік після виборів

Василь Деревляний

Рік тому, 25 жовтня,  ВО «Батьківщина» посіла третє місце на виборах до Тернопільської обласної ради, здобувши 10 мандатів. Однак в руках досвідченого нардепа трьох скликань Василя Деревляного ці мандати стали політичними козирами. Завдяки вдалим маневрам Деревляний став першим віце-спікером ради, а «Батьківщина» майже рівноправним партнером Блоку Порошенка.

Василь Деревляний
Василь Деревляний

Про те, що вдалося зробити, а з чим виникли труднощі, політик розповів кореспонденту «Галасу».

– З того, що нам вдалося досягти, важливо зазначити, що у Тернопіль буде працювати аеропорт, і вже найближчим часом отримає сертифікат і державні акти, – розповідає Василь Деревляний. В обласній раді попередніх скликань не раз порушували питання відкриття комунальних аптек у районах, але все залишалося на рівні розмов. А ми все ж таки доходимо до завершального етапу й незабаром комунальні аптеки будуть відкриті в кожному районі області. Беззаперечно, що вся наша робота спрямована на захист інтересів мешканців Тернопільщини, адже ми зупинили розграбування комунального майна обласної громади. Зробили не мало важливих речей, про які можна довго розповідати.

Звичайно, що ми співпрацюємо з колегами з інших партій. Але коли я прийшов у обласну раду, то стосунки з ними мене практично не цікавили. У нас були різні часи у боротьбі за Україну, були сварки й непорозуміння, але ці чвари вже всім набридли. Бо через гризню між політиками, часто забувають про інтереси громадян і про проблеми області. Відтак я співпрацюю і буду співпрацювати з кожним, хто дбає про добробут мешканців Тернопільщини. Партійна приналежність мене не цікавить, головне, щоб у політика була правдива позиція, – вважає Василь Деревляний.

ГАЛИНА ТИХА

Філарет у Тернополі закладе перший камінь під будівництво кафедрального собору (ФОТО)

“МРІЯ Агрохолдинг” поповнив робочий капітал на 5 мільйонів доларів