Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На Тернопільщині пробите колесо зупинило викрадача автомобіля

Крадіжка та незаконне заволодіння автотранспортом: саме такий перелік злодіянь інкримінують збаразькі правоохоронці мешканцю райцентру.

vaz-2102Юнак шукав кримінальних пригод і, як результат, потрапив до поліцейського відділення, повідомляють у секторі комунікацій Тернопільського обласного управління Національної поліції.

З повідомленням про крадіжку майна з гаражу та пропажу власної автівки до поліцейських звернувся місцевий житель.

Розповів, що злодій заліз до приміщення та виніс електроінструменти і автомобільні деталі. Пропала й машина потерпілого, що стояла поблизу гаражу.

Працівники поліції оперативно встановили особу зловмисника. Ним виявився 20-річний збаражчанин. Зі слів начальника Збаразького відділення поліції Віталія Присяжнюка, хлопець вже не раз потрапляв в поле зору правоохоронців. У суді розглядається справа про хуліганські дії молодика, однак це не спинило його й далі чинити протиправне.

В гараж злодій заліз, знявши шифер на даху. Назбирав там усілякого добра на продаж – електричні пилку, дриль та болгарку, ще й колеса від авто. На полиці крадій помітив ключі від автівки. Запхав до кишені, а вже неподалік приміщення знайшов і саму автівку «ВАЗ 2102». Не роздумуючи, сів за кермо.

Довго злодій не наїздився, на об’їзній дорозі пробив колесо та покинув транспорт. Однак уникнути відповідальності за його викрадення не вдалося, як і за крадіжку.

Підозрюваного затримано в порядку статті 208 КПК України та направлено в ізолятор тимчасового тримання.

Проти затриманого відкриті кримінальні провадження згідно частини 3 статті 185 та частини 1 статті 289 ККУ. Невдовзі юнак знову постане перед судом.

У Тернополі школярка потрапила під колеса автобуса

Тернополян запрошують у Рівне на “Бульба-фест”