Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Батько шести дітей влаштував підпал, щоб помститися колишній дружині

Пожежа спалахнула в одному з приватних господарств в Чортківському районі. З’ясувалося, причиною загорання став підпал.

pozhar-v-domeТак чоловік помстився колишній дружині за те, що не пустила його до хати, повідомляють у секторі комунікацій Тернопільського обласного управління Національної поліції.

Як розповіли в Чортківському відділі поліції, конфлікти між колишнім подружжям – справа часта. Нещодавно було  направлено до суду кримінальне провадження за фактом нанесення тілесних ушкоджень, де підозрюваним виступив чоловік – 37-річний уродженець Заліщицького району. Потерпіла – колишня дружина – жителька Чортківщини.

Подружжя разом не мешкає, хоча мають спільних шестеро дітей. Багатодітна мати встигла привести до хати іншого чоловіка, але колишній спокою їй не давав.

Того вечора заліщанин знову навідався на обійстя екс-дружини. Дверей вона йому не відчинила, а той пообіцяв помститися. За  декілька хвилин подвір’я вже було задимлене – горіла стодола. Поки приїхали пожежники, вогонь перекинувся й на літню кухню. Словом, господарські будівлі стали згарищем.

Правоохоронці розшукують палія, бо той після вчиненого переховується. Кримінальне провадження розпочато за частиною другою статті 194 ККУ.

На півночі Тернопільщини горить торфове поле площею майже 5 гектарів

Жителі Тернопільщини просяться в армію на контрактну службу