Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Наркомана з Тернополя впіймали на “серійному” злочині

Кримінальне провадження за фактами вчинення серії крадіжок уже розпочато щодо 39-річного жителя обласного центру.

velo3Та під час санкціонованого обшуку в помешканні підозрюваного  поліцейські знайшли те, що, найймовірніше, розширить перелік кримінальних вчинків за які доведеться нести відповідальність.

Тернополянин зберігав у великій кількості речовини, схожі на наркотичні. Також у нього вилучили предмет, схожий на пістолет марки «Магнум» та набої до нього.

Як розповів слідчий Тернопільського відділу поліції Мирон Шеремета, тернополянина  було затримано за підозрою у вчиненні серії майнових злочинів. Зловмисник викрадав велосипеди та обкрадав автомобілі. На даний час доведена його причетність до вчинення чотирьох фактів незаконного заволодіння майном. Та це, переконаний слідчий, ще далеко не весь перелік «подвигів» підозрюваного. Принаймні, схожими за «почерком» є ще щонайменше чотири-п’ять протиправних вчинків.

– Стартом діяльності лиходія стала крадіжка велосипеда ще влітку. Тоді підозрюваному вдалося непомітно викотити з під’їзду чужий двоколісник, – розповідає Мирон Шеремета. – Вдала вилазка штовхнула на нові протиправні вчинки. Через деякий час зловмисник скоїв ще дві крадіжки  велотранспорту , а згодом взявся обкрадати салони автомобілів. Уже доведена його причетність до крадіжки автомагнітоли  та  відеореєстратора  з  автівки «Опель».

Під час санкціонованого обшуку, проведеного за місцем проживання підозрюваного, було вилучено не лише знаряддя з допомогою якого зловмисник вчиняв крадіжки, а й зброю та наркотики. Зокрема, предмет, схожий на пістолет марки «Магнум» та десять набоїв до нього. Також зловмисник зберігав шість пакетів з речовиною рослинного походження, ззовні схожою на коноплю та цілу каструлю просочених рідиною бинтів. Найімовірніше, це опій. Вилучене направлено на експертизу. Після висновків якої буде прийнято відповідне правове рішення.

Зловмисникові уже обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою. Триває розслідування.

Кавалєрка по-чортківськи: в дівчини вкрали гроші

Після Миколая 10 громад заживуть по-новому