Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Лідер тернопільської «Батьківщини» задекларував корівник на 1146 кв.м

Василь Деревляний

Декларація першого заступника голови Тернопільської обласної ради та голови обласної «Батьківщини»  Василя Деревляного з’явилася на сайті Національного агенства із запобігання корупції.

 

Василь Деревляний
Василь Деревляний
Високопосадовець є власником корівника площею 1146,3 кв.м.  та земельної ділянки площею 1000 кв.м. у селі Білоскірка Тернопільського району. Власником цікавої  нерухомості політик став у серпні 2015 року за смішну ціну 24 тисячі 890 гривень. Дружині Деревляного належить квартира у Тернополі площею 91 кв.м. Вартість квартири на момент набуття у 2012 році складала 321 391 грн. Їй також належить гараж площею 31кв.м. та автомобіль KIA Ceed 2014 року випуску.

 

mrija16Зарплата Деревляного у 2015 році склала 22 тисячі 686 грн. Готівки перший заступник голови обласної ради не задекларував. Додатково Олександра Деревляна отримала дохід від продажу корпоративних прав у розмірі 104 тисячі 300 грн.

Політик є власником 33% капіталу ТОВ «Батава» та контролером підприємства. За даними реєстрів товариство знаходиться в офісному приміщенні  в колишньому готелі «Україна» та займається  переробкою молока, виробництвом сиру і масла. Директор – Макух Василь Іванович.

За тернопільську деревину триває запекла суперечка

У Тернополі сьогодні продуктовий ажіотаж