Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Квартирним злодієм виявився чоловік, який приїхав до Тернополя із ДНР

Оперативники кримінальної поліції ГУНП в Тернопільській області за підозрою у вчиненні крадіжки затримали, згідно статті 208 КПК, жителя окупованої Донеччини.

graty1Зловмисник обікрав помешкання тернополянина, повідомляють у секторі комунікацій Тернопільського обласного управління Національної поліції.

Раніше судимий житель міста Кіровське Донецької області у грудні минулого року звільнився з місць позбавлення волі, а вже через декілька місяців гастролював Тернопільщиною. Каже, приїхав сюди у пошуках кращого життя, та злодійське ремесло знову  затягнуло.

Як встановили оперативники, зловмисник причетний до вчинення крадіжки з приватного будинку. До чужого помешкання  гастролер проник, розбивши віконну шибу на першому поверсі.

Не знайшовши ні грошей, ні золотих прикрас, вирішив брати побутову техніку. Спромігся винести телевізор та мікрохвильову піч. Накрадене того ж дня продав невідомому чоловікові за три тисячі гривень.

Щодо зловмисника розпочато кримінальне провадження за частиною третьою статті 185 ККУ. Поліцейські також перевіряють донеччанина на причетність до інших протиправних діянь.

Цукровий завод на Тернопільщині сприяє знищенню доріг області? (ВІДЕО)

У Тернополі обікрали редакцію одного із журналів