Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Збірна Україна зіграла в нічию у матчі проти команди Туреччини

З одного боку нічия 2:2 у гостьовому поєдинку проти збірної Туреччини ніби й непоганий результат. Але ж наша команда втратила перемогу, ведучи по ходу матчу з рахунком 2:0.

turky1Початок матчу проти збірної Туреччини видався доволі оптимістичним для нашої команди. Підопічні Андрія Шевченка на старті поєдинку переважали суперника за всіма параметрами. Відтак, не забарився і результат.

Уже на 24-ій хвилині Артем Кравець під час однієї з атак змусив суперника помилятися та заробив чистий пенальті. Андрій Ярмоленко хоч і з трудами, але відкрив рахунок з 11-метрової позначки – 1:0.

А вже через три хвилини наша команда подвоїла рахунок. Степаненко видав ювелірну передачу на Ярмоленка, той у штрафному майданчику суперника прийняв м’яч на груди і скинув на Кравця. Артем не схибив і рахунок 2:0.

Згодом турки трохи оговталися і під кінець першого тайму почали створювати небезпечні моменти біля воріт Андрія П’ятова. І на 45-ій хвилині господарі поля таки домоглися свого, забивши м’яч у роздягальню. Після подачі з кутового Туфан головою відправив м’яч у сітку воріт збірної України – 2:1.

Зважаючи на хиткий рахунок, у другому таймі гра проходила на зустрічних курсах. На атаки збірної Туреччини, збірна України теж відповідала атаками. А розв’язка настала на 81-ій хвилині, коли арбітр зустрічі призначив пенальті у ворота нашої команди.

Рефері вирішив, що у силовому протистоянні Степаненка і Тосуна наш футболіст сильніше тягнув за футболку суперника, ніж він його. Відтак, доволі сумнівний пенальті і Чалхоноглу зрівняв рахунок – 2:2.

В принципі збірна України під керівництвом Андрія Шевченка зіграла так, як і за попередніх тренерів – показала доволі хорошу гру, але не змогла втримати переможний для себе результат .

В інших матчах групи І Ісландія вдома перемогла Фінляндію з рахунком 3:2, а Хорватія в гостях розгромила Косово із рахунком 6:0.

Після двох турів у групі І лідирують Хорватія та Ісландія, які набрали по 4 очки, в України і Туреччини по 2 очки, у Фінляндії та Косово по 1.

Свій наступний поєдинок збірна України проведе проти команди Косово у неділю, 9 жовтня.

На Тернопільщині обікрали чиновника міської ради

На Тернопільщині виробник вікон ухилився від сплати податків у розмірі 1,2 млн. гривень