Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Житель Тернопільщини зґвалтував сусідку, яка прийшла до нього позичити обігрівач

Сексуальною утіхою відпрацювала 41-річна жителька села Новосілка позичений у сусіда обігрівач.

sexworkbadДо Заліщицького відділення поліції звернулася потерпіла 15 жовтня.

Вона заявила, що сусід, місцевий житель 1997 року народження, відкрито її домагався. Все відбувалося в його помешканні, повідомляють у секторі комунікацій Тернопільського обласного управління Національної поліції.

За словами начальника місцевого відділення поліції Андрія Гожія, потерпіла зайшла до односельця, аби позичити електрообігрівач. Чоловік погодився, але коли сусідка вже збиралася виходити, він заявив, що за позику потрібно розрахуватися.

В якості плати затребував заплатити сексуальними утіхами. Жінка всіляко намагалася уникнути такої плати, відмовилася брати електроприлад, але сусід не відступав і погрожував їй ножем.

Йому вдалося залякати жінку і лише після задоволення пристрасті чоловік дозволив їй піти. Потерпіла звернулася до правоохоронців і вони одразу приїхали на місце події.

Як стало відомо, “залицяльник” уже притягувався до кримінальної відповідальності за грабіж. У той момент, як до нього зайшла сусідка, він перебував у стані наркотичного сп’яніння. При огляді будинку на горищі поліцейські знайшли зелені рослини, схожі на “канабіс”. Вилучене направили в експертний центр для дослідження.

Чоловіка затримали відповідно до статті 208 КПК України. Йому інкримінують дві статті ККУ – 153 – Насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом та 309 – Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту. Триває слідство.

Шахраї спробували видурити гроші у прес-секретаря патрульної поліції Тернополя

Скандальний кар’єр на Підволочищині збираються продати з аукціону