Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Екс-депутата з Тернополя засуджено на 2 роки позбавлення волі

Народного обранця засуджено за статтями “шахрайство“, “пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі”. Про це повідомляють в прокуратурі Тернопільської області.

habarПеребуваючи на посаді директора комунального підприємства Тернопільської обласної ради, депутат облради у липні 2015 року переконав підприємця-підрядника передати кошти нібито для чиновників міськради за сприяння у фінансуванні робіт з утеплення двох житлових багатоквартирних будинків. Після чого посадовець привласнив 30 тис. гривень. Винуватця правоохоронці затримали під час отримання грошей. Ця справа в Тернополі набула резонансу. Однак слідство та судове провадження тривало більше року.

У повідомленні прокуратури, ймовірно, йдеться про екс-депутата облради Андрія Козака.  В 2009 році він був обраний депутатом Тернопільської обласної ради за списком ВО «Свобода», а в 2014 році призначений керівником КП “Архбудсервіс”. На місцевих виборах 2015 року Козак не балотувався, оскільки перебував під слідством.

В обласній адміністрації новий кадровий конкурс

Зубко Генадій

Заступник Гройсмана особисто перевірить, як Тернопільщина готова до зими