Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

До Тернополя приїде Мирон Маркевич?

Незвичний спосіб  пошуку головного тренера футбольного клубу застосували у Тернополі. На сайті ФК «Тернопіль» з’явилася інформація про те, що керівництво міста оголосило конкурс на заміщення вакантної посади головного тренера.

%d0%bc%d0%b0%d1%80%d0%ba%d0%b5%d0%b2%d0%b8%d1%87Справа в тому, футбольний клуб «Тернопіль» – унікальний в Україні за структурою власності. 100% власником клубу є Тернопільська міська рада, яка заснувала відповідне комунальне підприємство, та повністю фінансує клуб.

«Серед тих тренерів, які зараз є в Тернополі, ми поки не бачимо достатньо ефективного управлінця. Тому розраховуємо на пропозиції не лише від тернополян. Наразі виконувачем обов’язків головного тренера є Василь Матвійків. Це директор клубу, який займатиметься командою до кінця листопада. А в міжсезоння буде можливість запросити нових гравців і визначитися, хто займатиметься тренерською роботою», – зазначив Сергій Надал.
Як відомо, ситуація в команді зараз плачевна. Наслідки авантюрного правління Івана Марущака – останнє місце в таблиці, неповний комплект гравців та авантюрні борги. У такій ситуації міг би зарадити хіба що безробітний нині Мирон Маркевич.

Сільському голові, який перешкоджав мобілізації, загрожує 8 років тюрми

Ветерана українських тюрем у Тернополі спіймали на черговому злочині