Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Для завершення ремонту дороги Львів-Тернопіль потрібно шість погожих тижнів

Шість погожих тижнів потрібно шляховикам Тернопільщини для того, щоб завершити ремонтні роботи на дорогах Львів-Тернопіль і Тернопіль-Броди.

lviv-ternopil3У Службі автомобільних доріг у Тернопільській області кажуть, що кошти із бюджету надходять пізно, тому для їх освоєння залишається мало часу.

На початку жовтня на ремонт доріг Львів-Тернопіль та Тернопіль-Львів в межах Тернопільської області із Держбюджету виділено 150 млн. грн. За ці кошти дорожники планують зробити 15 км автошляху Львів — Тернопіль та 7 км дороги Тернопіль — Броди.

Щодо дороги Львів — Тернопіль, то до кінця цього тижня шляховики планують завершити п’ятикілометрову  ділянку від кордону області до Зборова.

Далі ремонтні бригади з потужною технікою продовжать роботи поблизу та в селі Озерна. Опісля ще декілька ділянок у напрямку Тернополя, які потребують повної заміни дорожнього покриття.

На дорозі Тернопіль — Броди шляховики також приступили до робіт від межі нашої області в напрямку Тернополя, триває фрезерування дорожнього покриття.

“Кожного тижня робимо локальні ділянки по два кілометри, щоб у випадку погіршення погодних умов не залишати надовго велику частину автошляху без покриття. Загалом для завершення всіх робіт нам потрібно приблизно шість погожих тижнів”. – розповідає начальник Служби автомобільних доріг у Тернопільській області Богдан Юлик.

Виконує ремонтні роботи організація ТзОВ «Техно-Буд-Центр». Для робіт закріплені дві фрези, два асфальтоукладчики та необхідна кількість катків. Окрім основної частини ремонту дороги будуть здійснені також земляні роботи, нанесення нової розмітки та встановлення дорожніх знаків.

На всі ці заплановані масштабні роботи потрібно ще декілька погожих тижнів.

До речі, вчора, незважаючи на дощову погоду, шляховики продовжували ремонтні роботи на трасі Львів-Тернопіль.

Пересічним тернополянам уряд підніме зарплату на стільки ж, що й народним депутатам

На Тернопільщині цього року вивели з тіні понад 5 тисяч нелегальних працівників