Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

«Де та люстрація? – запитує тернопільська активістка Євромайдану

Під час відкриття у Тернополі пам’ятника Небесній сотні зі сцени пролунало чимало резонансних виступів. Особливо гострими на слово були члени Штабу Національного спротиву, на яких під Революції Гідності чинився тиск з боку правоохоронних структур.

 

stayuraУ виступі одного з керівників штабу, директора Галицького коледжу, депутата міськради Марії Баб’юк  Марії Баб’юк звучав розпач від того, що в країні не вібулися зміни, на які очікували люди.

“Чи маємо ми дійсно перемогу? Чи маємо українську Україну?..” – зі сцени запитувала Марія Баб’юк. “Звичайно, ні. Мені дуже прикро, що з 50 працівників обласної державної адміністрації, які писали «розіпни», відкрийте кримінальні справи, засудіть, бо вони не пустили нас на роботу, сьогодні більша половина там і працює. Сьогодні прикро, що з 9 прокурорів, які судили нас, називали нас злочинцями більша половина на інших посадах працює. Де та люстрація, яка давно мала відбутися? Де ті щирі українці, які б не думали за власні кишені, а працювали заради розбудови України? Хіба за це гинула молодь? Кращі з кращих?”

Скандал: трасу Тернопіль-Львів ремонтують у негоду. Резонансне відео

2 гравці ФК «Тернопіль» відновили виступи в чемпіонаті окупованого Криму