Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Депутат міської ради націлився на Верховну раду?

Володимир Стаюра

На вільне місце «героя» нового політичного сезону у Тернополі претендує депутат Тернопільської міської ради Володимир Стаюра. Політик, який раніше мало приділяв уваги своєму паблісіті, в останні тижні різко посилив свою медіактивність.

Володимир Стаюра
Володимир Стаюра

Після повернення зі служби в «свободівському» батальйоні «Карпатська січ» колишній лідер Штабу Нацспротиву часів Євромайдану за наполяганням Олега Тягнибока отримав посаду керівника міської парторганізації. «Галас» розповідав, що у такий спосіб Стаюра пробує «застовбити» за собою право висуватися кандидатом у нардепи по Тернопільському міському виборчому окрузі у випадку дострокових виборів до Верховної Ради. У Тернополі, де «Свободі» належить уся повнота влади, на партійного висуванця працюватиме позитивний імідж Надала та вертикаль адмінресурсу. Цим у 2012 році вправно скористався Олексій Кайда, який став нардепом у місті Тернополі.

Стаюра після довгої перерви з’явився на людях у військовому кумуфляжі під час відкриття пам’ятника Небесній сотні. Одночасно в місцевих виданнях з’явилися статті з фрагментами виступів політика під час відкриття пам’ятника та з сесії міської ради.

У Барни вирішили похвалитися останнім місцем за рівнем заробітних плат (ВІДЕО)

У Києві не знайшли претендента на «жирну» посаду в Тернопільській області