Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Грузин із Херсонщини скоїв пограбування у Тернопільській області

100 доларів та особисті речі викрав зловмисник з автомобіля жителя селища Гримайлів Тернопільської області.

avto123Раніше судимого мешканця Херсонщини – громадянина України грузинської національності затримали правоохоронці Тернополя відповідно до статті 208 КПК.

Чоловікові інкримінують грабіж, поєднаний з насильством, повідомляють у секторі комунікацій Тернопільського обласного управління Національної поліції.

За словами начальника слідчого відділення Тернопільського відділу поліції Сергія Кисіля, 10 жовтня до них надійшло повідомлення від жителя смт. Гримайлів Гусятинського району.

Чоловік заявив, що близько 16:00 невідома особа на вулиці Крушельницької розбила вікно у його автомобілі і викрала сумку, де було 100 доларів та особисті речі дружини.

У ході слідства стало відомо, що потерпілий разом з жінкою зайшли до магазину. Автомобіль припаркували поруч. В якийсь момент у чоловіка спрацювала на брелоку сигналізація. Коли він вийшов, то помітив, що від авто тікає невідомий з сумкою. Водій наздогнав злодія, але той вдарив переслідувача і побіг далі. Піймати грабіжника допомогли перехожі. Потерпілий викликав поліцію.

Його затримали. Наразі злодій перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

У Тернополі на проспекті Бандери затримали грабіжника, який посягнув на святе

Фінансовим інспекторам Тернопільщини представили нового керівника