Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Ветерана українських тюрем у Тернополі спіймали на черговому злочині

Група оперативного реагування Управління поліції охорони, «на гарячому» спіймала злочинця з багаторічним стажем перебування в місцях позбавлення волі.

 kajdanky1Чоловік вкотре намагався обікрасти торговий заклад у Тернополі, повідомляють у секторі комунікацій обласного управління Нацполіції.

Підозрюваний –  неодноразово судимий, в місцях позбавлення волі чоловік провів більше двадцяти років. Декілька днів  волі, і він знову повернувся на злочинний шлях.

Об’єктом злочину обрав невеличку крамницю у місті. Дочекавшись ночі, попрямував до продуктового магазину. Проник досередини, пошкодивши обшивку магазину і вхідні двері, однак в приміщенні одразу ж спрацювала тривожна сигналізація.

Магазин перебував в зоні дислокації поліцейських охорони, тому правоохоронці опинилися на місці події за лічені хвилини та затримали злочинця «на гарячому».

Чотири дні проведених на волі, вистачило для зловмисника, аби зрозуміти, що за ґратами він почуває себе комфортніше – саме це 49-річний злочинець розповів поліцейським охорони під час затримання.

Дії зловмисника підпадають під ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України – крадіжка. Тернополянин знову опиниться на лаві підсудних.

До Тернополя приїде Мирон Маркевич?

У Барни вирішили похвалитися останнім місцем за рівнем заробітних плат (ВІДЕО)