Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі перебуває лідер Демальянсу

Сьогодні у Тернополі перебуває співголова Демальянсу Василь Гацько. Мета його візиту напряму пов’язана з наступними виборами.

gackoВасиль Гацько під час зустрічі із місцевими журналістами намагатиметься донести до громадськості як відбувається об’єднавчий процес у партії, розповість про плани партії та цілі на найближче майбутнє, а також про плани з розвитку партійного осередку у Тернополі.

“Об’єднавчий процес почався: ми дали йому публічний старт. Перед нами стоїть висока мета – перемогти на наступних виборах. Історія з об’єднанням має єдину ціль. Це зміни в країні. Поодинці робити їх майже неможливо. Останні два роки продемонстрували, що коли ми розбіглися після Майдану по різним політичним партіям, ініціативам, дехто — по політичних проектах, то втратили вплив на ситуацію в країні. В Українців нарешті з’явилася альтернатива проолігархічним політичним проектам”, – вважає Василь Гацько, співголова ДемАльянсу.

Нагадаємо, 9 липня цього року з’їзд політичної партії “ДемАльянс” оголосив про перетворення партії на об’єднавчу платформу нової політичної сили. До партії приєдналися чотири народних депутати України з групи “Єврооптимістів”: Світлана Заліщук, Сергій Лещенко, Мустафа Найем та Вікторія Пташник, а також Громадянська платформа Нова Країна, РеМБуС та інші.

Для чого аеропорту в Тернополі потрібна санація

Навіть після покупки на понад 50 тисяч гривень ще є шанс отримати субсидію