Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі вирішили розпочати опалювальний сезон

Опалювальний сезон у Тернополі розпочнеться у понеділок, 10 жовтня. Відповідне розпорядження підписав міський голова Сергій Надал.

opalennja2За останніми даними Українського Гідрометцентру, у найближчі дві доби буде спостерігатися суттєве зниження температури повітря до мінусового значення.

Це означає, що середньодобова температура буде менше, аніж +8 градусів, тому було прийнято рішення розпочинати опалювальний сезон, повідомляють у прес-службі міськради.

“У цьому році майже у 2,2 рази підняли вартість плати за послуги теплопостачання через зростання цін на природній газ, електроенергію та воду. Міська рада не може впливати на тариф, – каже міський голова Сергій Надал. – Населення ще не відчуває підвищення тарифу, оскільки не отримувало рахунки. Тому я звертаюся до тернополян якомога швидше оформити субсидії ті, кому вона може бути нарахована, а інших прошу вчасно розраховуватися за спожиті послуги”.

У прес-службі міськради нагадують, що за функціонування усіх внутрішньобудинкових мереж відповідають ЖЕКи. Днями буде підписано розпорядження міського голови про посилення контролю за роботою ЖЕКів та КП “Тернопільтеплокомуненерго”, тому, якщо у тернополян будуть скарги на їх роботу, варто звертатися за телефоном 15-80.

У міській раді просять усіх тернополян у понеділок та вівторок відчиняти двері помешкань аварійним службам КП «Тернопільтеплокомуненерго» для проведення необхідних ремонтних робіт, які можуть виникнути при запуску системи теплопостачання.

Інвестор, який відмовився від придбаного на аукціоні аеропорту, і досі не заплатив штрафу

На Тернопільщині колишній міський голова отримав тюремний термін за земельні афери