Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На Тернопільщині порушили кілька кримінальних справ після рейду підпільними гральними закладами

На одному з тернопільських сайтів було розміщено інформацію під назвою «В які «ігри» грає тернопільська місцева поліція», де автор вказував адреси, за якими ймовірно розміщені гральні заклади.

kazinoТернопільські правоохоронці відреагували на дану публікацію. Працівники превенції та оперативники здійснили перевірку закладів,  за всіма вказаними адресами, а це і у Тернополі, і в Кременці, і в Чорткові, і в Гусятині. Загалом більше десяти приміщень.

Інформація про виявлені порушення стала причиною порушення ряду кримінальних проваджень, також за окремими фактами проводиться додаткові перевірки, тому  їх внесено до Єдиного обліку, повідомляють у секторі комунікацій Тернопільського обласного управління Нацполіції.

Поліцейські нагадують: зайняття гральним бізнесом – це порушення статті 203-2 Кримінального кодексу України.

Покарання за це – штрафні санкції від десяти до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією грального обладнання – частина перша статті, та від сорока до п’ятдесяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією грального обладнання – частина друга статті.

Збройне протистояння за активи, як нова сторінка в “настільній книзі” для кредиторів

На Тернопільщині в результаті аварії загинув 20-річний пасажир мотоцикла