Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Тернопіль потрапив у топ-10 рейтингу комфортного життя

У свіжому числі видання «Фокус» з’явився рейтинг найкомфортніших міст України. До першої трійки рейтингу увійшли Львів, Київ та Хмельницький. При формуванні рейтингу брали до уваги економічний та екологічний чинники, безпечність проживання, розвиток інфраструктури та громадська думка.

Файне місто Тернопіль потрапив до престижного топ-10 міст за комфортністю життя. До першої десятки також потрапили Вінниця, Луцьк, Івано-Франківськ, Ужгород, Харків та Рівне.
До недоліків неформальної столиці Західної України відносять дороге житло, невисокі зарплати, затори і дефіцит парковок. Головні переваги Львова – низький рівень злочинності, розвинена інфраструктура та відсутність складнощів із пошуком роботи.
Київ посів друге місце. Вадами життя у столиці назвали дороге житло та високі ціни, затори та високий рівень злочинності. Серед плюсів – високі зарплати та можливості знайти роботу, а також велика кількість міжміських сполучень.
Третє місце посів Хмельницький. Тут приємні ціни на продукти та одяг і висока інвестиційна привабливість. Недоліками вважаються низькі зарплати, поганий стан доріг та забрудненість Південного Бугу.
До рейтингу не потрапили тимчасово окуповані Луганськ і Донецьк, а також Автономна республіка Крим.

Тернопільською землею керуватиме харківський Луценко

Тернополянин для обміну валюти привів шахраїв у квартиру та залишився без грошей