Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На Тернопільщині завзято воюють ще за одну «мокру» посаду

Справжній детектив розгорнувся навколо конкурсу на призначення посаду керівника Держгеокадастру у Тернопільській області.

martynКонкурс на цю посаду оголошується не вперше. Однак в зв’язку з тим, що попередній переможець Павло Боднар, не дочекавшись призначення, потрапив у корупційну історію, конкурс було оголошено повторно. Документи від претендентів приймалися з 28 вересня по 14 жовтня.
За повідомленням місцевих інтернет-видань, претендентів двоє – Віктор Мартинюк та Зіновій Безкоровайний. Обоє в різний час очолювали обласне представництво Держкомзему. Мартинюк зараз виконує обов’язки начальника Держгеокадастру в області. У кожного з претендентів є свої лобісти і свої вороги, починаючи від нардепів і закінчуючи керівництвом міста та області.
Зрештою, навіть переможець конкурсу не може бути впевнений, що отримає призначення на посаду. Складна процедура передбачає, що кандидатура начальника Держгеокадастру має бути погоджена між керівництвом Держгеокадастру та головою Тернопільської облдержадміністрації. Як показав попередній конкурс, цього досягти практично неможливо.

Патріарх Святослав написав листа дружині знаменитого тернополянина

Чому заболіло серце у тернопільського професора