У Тернополі міст на вулиці Об’їзній визнано аварійним. Рух транспорту частково перекриють

Міст через залізничну колію на вул. Об’їзній (в районі вул. Гайової) перебуває в аварійному стані.

Згідно з висновками спеціальної комісії мерії було визнано руйнування елементів цього шляхопроводу загрозливими для учасників дорожнього руху. У зв’язку з цим буде частково перекрито рух автомобілів.

Рух буде перекрито лише на найбільш аварійній ділянці шляхопроводу – по правій смузі руху від вул. Протасевича в напрямку вул. Гайова. А рух важковагового транспорту буде обмежено.

При в’їзді у Тернопіль будуть цілодобово виставлені патрулі для обмеження руху важковагового транспорту зі сторони м. Хмельницького та м. Кременця.

Цей міст має стратегічне значення, адже є частиною траси міжнародного сполучення, а під ним проходить залізнична колія, зазначають у прес-службі міськради.

– Тому ми будемо звертатися до уряду про виділення коштів на повноцінну реконструкцію мосту, – повідомив міський голова  Сергій Надал. – Термінові заходи ми розпочинаємо уже сьогодні, а завтра до Тернополя приїжджає спеціалізована проектна організація з Києва, яка проведе повноцінне обстеження шляхопроводу та встановить фактичний стан руйнувань конструкцій мосту. Далі будемо працювати над проектом реконструкції, щоб ще цього року почати ремонтні роботи.

-

This website uses cookies.