У Тернополі дорожчають м’ясо та риба

Ціна м’яса та риби знову підвищилася. Подорожчали ці продукти приблизно на десять відсотків. Продавці кажуть: ближче до зими ціни ще зростатимуть.

Восени і взимку ціна м’яса вища, ніж навесні та влітку, – констатують продавці. Відтак підвищувати ціну на м’ясо та рибу восени вже стало традицією на тернопільських ринках, пише “За Збручем” 

«Літом м’ясо швидко псується і купують м’ясних виробів на.багато менше, тому ціна знижується. А восени, зазвичай, підвищується, такі стрибки ціни ми помічаємо постійно. Хочу ще сказати, ми не зацікавлені у тому, щоб ціни були високими. Ми змушені їх підвищувати, тому що собівартість цього продукту є досить високою. І нам не вигідно продавати за низькими цінами», – каже підприємець Уляна Вознюк.

Нині на тернопільських ринках свинина вартує від 60 до 90 гривень за кілограм, сало – 30 гривень за кілограм. Частково зросла ціна і на ковбаси. Однак незмінною залишилася вартість молочних продуктів.

-

This website uses cookies.