“Перехідний вік моєї мами” зацікавив відвідувачів Львівського форуму видавців

Тернопільська письменниця Ірина Мацко на Львівському форумі видавців презентувала свою нову книгу “Перехідний вік моєї мами”.

Повість розрахована на дівчаток підліткового віку. Попередні твори письменниці написані для малечі та для дорослих. Тож повість “Перехідний вік моєї мами” письменниця вважає своєрідним дебютом у підлітковій літературі.

– Книга буде цікава та корисна для дівчат 12-14 років, – розповідає Ірина Мацко. – Однак і мамам теж буде цікаво почитати. Адже підлітковий вік доньки – це те, що потрібно прийняти, пережити та зрозуміти.

“Перехідний вік моєї мами” відвідувачі Львівського форуму видавців сприйняли із зацікавленістю.

– Спочатку відвідувачів форуму вразила назва, вони зупинялися, розпитували про книгу, – говорить Ірина Мацко. –  Загалом, відгуки досить хороші. Як для мого дебюту у підлітковій літературі, то я дуже задоволена першою реакцією читачів. Звичайно, що можливо буде і критика, але я готова до конструктивних критичних зауважень.

Втім, повість для підлітків – це не єдина книга, яку презентувала тернопільська письменниця.

Загалом же під час Форуму видавців, що відбувся у Львові 15-18 вересня, Ірина Мацко провела чотири автограф-сесії.

У Львівській обласній дитячій бібліотеці тернопільська письменниця провела зустріч з третьокласниками. За казками серії “Книжка-листівка” діти разом із письменницею фантазували, придумували інший сюжет, змінювали героїв. У результаті продані всі книжечки і не тільки після заходу, а й на стенді жодної не залишилося.

Також успішно пройшов майстер-класу зі створення “Першої листівки малючка” за альбомами для новонароджених “Казка народження донечки” та “Казка народження синочка”.

– Чомусь все, чого дуже довго чекаєш, швидко закінчується. Так і з Форумом. Чекаємо цілий рік і все… минув. Як мить. Залишив тільки світлі спогади від зустрічей із читачами, друзями, колегами, знайомств із улюбленими авторами і просто чудової атмосфери Львова у Форумний час. Не з усіма вдалося зустрітися ще, з ким зустрілася не вийшло поговорити вдосталь чи випити кави але… це Форум і такий у нього ритм. – ділиться своїми враженнями Ірина Мацко.

До речі, повість “Перехідний вік моєї мами” уже можна придбати і у Тернополі. У вівторок, 20 вересня, о 18.00 у книгарні “Є” відбудеться презентації цієї книги.

-

This website uses cookies.