Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

400 вакантних посад пропонують у поліції Тернопільщини

З 7 вересня на сайті обласної поліції Тернопілля можна зареєструватися на участь в конкурсі на 37 вакантних посад слідчих.

Богомол1Потребу у цих працівниках мають усі відділи поліції області. Щоб стати слідчим, потрібно мати вищу освіту і знати кримінальне законодавство  України.

Адже усі претенденти на посади пройдуть тест на знання законів, здатність до аналітичного мислення, перевірку стану здоров’я, фізичної підготовки і співбесіду на поліцейській комісії.

Відбір триватиме від 2 до 6 місяців, в залежності від кількості конкурсантів, пояснюють у Головному управлінні Нацполіції в області.

Загалом серед 2 200 посад 400 є вакантними і на них можуть претендувати усі, хто відповідає вимогам поліцейських.

«Міністерство внутрішніх справ та Національна поліція готові провести підготовку кандидатів на посади слідчих. Усі кандидати, що успішно пройдуть конкурсний відбір, будуть відправлені на курс професійної підготовки тривалістю до 5 місяців, у межах якого майбутній поліцейський отримає загально поліцейські навички та знання, а також пройде спеціальну підготовку на посаду», – зазначив керівник обласної поліції Олександр Богомол.

Усі відібрані кандидати на посади будуть отримувати під час навчання стипендію, тоді як заробітна плата для слідчого складатиме 10 тис. грн. Заяви на вакансії слідчого можна подавати до 6 жовтня включно.

Світлана ВАСИЛИШИН

Чому у Тернополі зростає попит на оренду житла?

Сергій Надал: Реконструкція Тернополя йде за планом