Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Чи реально у Тернополі знайти роботу?

За станом на 1 вересня 2016 року 412 підприємств міста подали інформацію про наявність 945 вільних робочих місць та вакантних посад, у тому числі потреба для заміщення на посади службовців – 305 місць, для працевлаштування осіб з обмеженими фізичними можливостями – 26 місць.

centr-zajnjatostiВсього за січень – серпень 2016 року Тернопільський міськрайонний центр зайнятості отримав від 1307 підприємств інформацію про наявність 7657 вільних робочих місць та вакантних посад, повідомляють у міськрайонному центрі зайнятості.

Для покращення ситуації на ринку праці та розширення спектру послуг, що надається службою зайнятості роботодавцям, за січень – серпень 2016 року проведені 26 міні-ярмарків вакансій щодо сприяння роботодавцю в укомплектуванні заявлених вакансій, 4 презентації роботодавця, 2 профорієнтаційних масових заходи «День відкритих дверей на виробництві»: ТзОВ «Тервікнопласт», в яких взяли участь 10 чол. та магазин « Фокстрот» ( ТЦ «Орнава») – 23 особи, 3 семінари з соціальними партнерами на теми: « Служба зайнятості відкрита для всіх і для кожного», «Роботодавець – надійний партнер служби зайнятості у питанні працевлаштування безробітних» та «Молодь на ринку праці».

У Тернопільській ОДА вирішили спростувати 10 міфів про субсидії

На Тернопільщині засудили батька і сина, які викрали офіціантку