Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Хто отримає півмільярда гривень за ремонт доріг на Тернопільщині?

Служба автомобільних доріг у Тернопільській області 18 серпня за результатами тендеру замовила ТОВ «Техно-Буд-Центр» поточний ремонт автодоріг державного значення за 582,18 млн грн.

дороги-ремонт2Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель», повідомляють “Наші гроші”.

Послуги замовили на строк до кінця 2017 р. Про які саме дороги йдеться, не вказано.

Обсяг робіт включає розпушення і регенерацію конструктивних шарів дорожнього одягу ресайклером, влаштування асфальтобетонного покриття, бруківки, водовідвідних канав та огороджень, укріплення узбіч, нанесення розмітки.

Власником «Техно-Буд-Центру» є Григорій Процик з Тернополя. Раніше співвласником був Любомир Грегоращук, чий син Андрій був депутатом Тернопільської міськради від партії ВО «Свобода».

Андрій Грегоращук є зятем екс-керівника Служби автодоріг у Рівненській області Юрія Проника, який раніше обіймав аналогічну посаду в Тернопільській області.

Син Проника Орест керує ДАК «Автомобільні дороги України», яку зараз ліквідують у рамках реформи дорожньої галузі. Головою ліквідаційної комісії є Артем Гриненко, помічник  народного депутата (БПП) Артема Герасимова, якого в кінці травня президент Петро Порошенко призначив своїм представником в Верховній Раді.

Із 2014 р. директором фірми-переможця є Олег Юрійович Чернецький. Особа з такими ПІБ у 2011 р. була головним спеціалістом планово-договірного відділу управління ЖКГ, благоустрою та екології Тернопільської міськради.

Нагадаємо, в лютому Тернопільська САД замовила «Техно-Буд-Центру» поточний ремонт і утримання автодоріг державного та місцевого значення за 300 млн грн.

Єдиним конкурентом було ПАТ «Хмельницьке шляхово-будівельне управління №56» Галини Ставчанської. Фірмою, яка неодноразово змагалася з «Техно-Буд-Центром», керує Максим Волосінчук.

 

На Тернопільщині поліція влаштувала неймовірну погоню за викрадачами дитини

Підприємці з Тернополя застрелили кабана, який раптово вибіг на дорогу