Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Фірма тернопільського нардепа виграла тендер на 7,6 мільйонів гривень

Тернопільська ІТ-компанія “Протекшн груп” виграла тендер на будівництво оперативно-диспетчерської служби (ОДС) центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Тернопільській області.

%d0%b7%d0%b0%d1%81%d1%82%d0%b0%d0%b2%d0%bd%d0%b8%d0%b9Також передбачено  підключення ОДС до телекомунікаційної мережі загального користування.

Зведення ОДС передбачено у Тернополі на вулиці Рєпіна на території станції швидкої допомоги.

Загальну сума тендеру 7,6 мільйонів гривень. Причому 900 тисяч гривень авансового платежу компанія нещодавно уже отримала.

Проект має бути реалізований у грудні цього року.

Слід зауважити, що товариство “Протекшн груп”, яке працює в сфері інформаційних технологій, пов’язане із нардепом від “Народного фронту” Романом Заставним.

Екс-мер Тернополя свого часу не тільки входив у наглядову раду “Протекшн груп”, а й успішно туди працевлаштовував своїх найближчих соратників. Так, на посаді заступника директора ТОВ “Протекшн груп” до обрання нардепом працював порошенківець Тарас Юрик.

Також на посаді заступника директора ТОВ “Протекшн груп” у 2014 році встиг попрацювати і нинішній голова Тернопільської ОДА Степан Барна.

У центрі Тернополя водій “Део Нексіа” заїхав в електричну опору

На Тернопільщині 11 сіл об’єдналися у Залозецьку територіальну громаду