Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У тернопільському барі п’яний клієнт влаштував стрілянину

Захмелілий відвідувач бару п’ять разів вистрелив із пістолета у приміщенні одного з тернопільських барів.

pistolet_1Про стрілянину в одному з розважальних закладів на Підволочиській трасі повідомили до Тернопільського відділення поліції вночі п’ятнадцятого вересня. Правоохоронці одразу виїхали на місце події.

В ході слідчо-оперативних дій виявилося, що за кілька хвилин перед приїздом поліцейських в закладі відпочивала і вживала спиртне компанія з чотирьох осіб. Один з відвідувачів встав з-за столу і вийняв пістолет. Він п’ять разів вистрелив у повітря.

Проте один з працівників закладу не розгубився і зміг вибити зброю з рук зловмисника. Небезпечний хуліган накинувся на чоловіка і почалася бійка.

Невідомого доставили до райвідділу, де його опитали і встановили особу. Хуліганом виявився 46-річний житель Волинської області.

Правоохоронцям вдалося відшукати та вилучити пістолет, набої та стріляні гільзи. Зброя виявилися пристроєм для стрільби гумовими кулями. Спочатку дебошир заперечував, що це його пістолет, але пізніше зізнався і показав дійсний дозвіл на зброю.

Зловмиснику загрожує кримінальна відповідальність. За фактом злочину відкрито провадження за статтею 296 КК України – хуліганство, повідомляють у секторі комунікацій Тернопільського обласного управління Національної поліції.

Водієві маршрутки, який притиснув тернопільську депутатку дверима, загрожує звільнення

Золоту, срібну та бронзову медалі здобули тернополяни на чемпіонаті з вітрильного спорту