Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі чоловік забрав трирічну дитину з дому, а дружину замкнув у квартирі

“Допоможіть! Мій чоловік забрав 3-річного сина, а мене зачинив у квартирі ”, – таку інформацію отримали патрульні поліцейські від тернополянки, 13 вересня, близько 19-ї години.

скандалЕкіпаж патрульної поліції терміново зреагував на дане звернення. Зв’язавшись з заявницею, дізналися, що впродовж останніх 2-х місяців її чоловік неадекватно поводиться після кількох чарок спиртного. Вчора він забрав сина, сів за кермо напідпитку та поїхав в невідомому напрямку. Вона за допомогою звернулася до служби 102.

Охоронці правопорядку взялися обстежувати територію мікрорайону. Через якийсь час заявниця зателефонувала знову патрульним та повідомила, що чоловік повернувся додому, агресивно поводиться, погрожує її.

Полісмени негайно приїхали на допомогу. У зв’язку з неврівноваженою поведінкою громадянина, скаргами матері та дружини на стан та поведінку чоловіка, патрульні прийняли рішення викликати карету швидкої. По прибуттю, лікар підтвердив підозри інспекторів щодо стану чоловіка.

Громадянина доправили до обласного наркодиспансеру, де він погодився пройти відповідний курс лікування.
До речі, упродовж вересня тернопільські патрульні виїжджали на 34 сімейні сварки, повідомляють у прес-службі патрульної поліції Тернополя.

Управління патрульної поліції Тернополя закликає – не приховуйте факти насильства у вашій сім’ї, бо завчасне попередження словесних образ попереджає фізичне насильство та зберігає життя загалом.
Якщо ви стали жертвою насильства в сім’ї – повідомляйте службу “102”.

У «Мрії» завершився посів ріпаку

У річці Дністер втопилася 77-річна жителька Тернопільщини