Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі міст на вулиці Об’їзній визнано аварійним. Рух транспорту частково перекриють

Міст через залізничну колію на вул. Об’їзній (в районі вул. Гайової) перебуває в аварійному стані.

%d0%bc%d0%b8%d1%81%d1%822Згідно з висновками спеціальної комісії мерії було визнано руйнування елементів цього шляхопроводу загрозливими для учасників дорожнього руху. У зв’язку з цим буде частково перекрито рух автомобілів.

Рух буде перекрито лише на найбільш аварійній ділянці шляхопроводу – по правій смузі руху від вул. Протасевича в напрямку вул. Гайова. А рух важковагового транспорту буде обмежено.

При в’їзді у Тернопіль будуть цілодобово виставлені патрулі для обмеження руху важковагового транспорту зі сторони м. Хмельницького та м. Кременця.

Цей міст має стратегічне значення, адже є частиною траси міжнародного сполучення, а під ним проходить залізнична колія, зазначають у прес-службі міськради.

– Тому ми будемо звертатися до уряду про виділення коштів на повноцінну реконструкцію мосту, – повідомив міський голова  Сергій Надал. – Термінові заходи ми розпочинаємо уже сьогодні, а завтра до Тернополя приїжджає спеціалізована проектна організація з Києва, яка проведе повноцінне обстеження шляхопроводу та встановить фактичний стан руйнувань конструкцій мосту. Далі будемо працювати над проектом реконструкції, щоб ще цього року почати ремонтні роботи.

Композитор із Тернопільщини, його дружина та двоє дітей загинули у Болгарії

Через торгівлю орхідеями юнак заробив собі на кримінальну справу