Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі збанкрутував розрекламований індійський інвестор

Розпіарений бізнесмен-індус засновник компанії «UB Groupe» Тофікуддін Овайсі збанкрутував. 

ovajsiПро це повідомляє сайт “Тернополяни” з посиланням на власні джерела у не так давно заснованій структурі.

На сьогодні в іноземця накопилися двомісячні борги із заробітній платні перед працівниками та за оренду приміщень. Від Овайсі почали втікати кадри. У нього навіть не вистачає грошей, щоб запустити хоч пробну партію очікуваної горілки.

Нагадаємо, що цього року у лютому У Тернополі відкрили центральний офіс компанія UB Groupe в Україні. Тоді сам індус називав себе найбільший транспортер алкоголю у світі. Анонсувалося, що компанія відкриває у файному місті не лише центральний офіс, але й виробничу базу.

Відтак до кінця року планується створити понад 500 робочих місць.

«Комапія UB Groupe цьогоріч інвестує на Тернопільщину від 10 до 20 млн. доларів, – йшлося в офіційному повідомленні компанії. – Власне це виробництво алкогольних напоїв з перспективою експорту закордон. Для нашої області це великий кров вперед, адже спиртова галузь перестає бути сировинною, а має кінцевий якісний продукт. Комапія UB Groupe випускає елітний алкоголь понад 50 найменувань, тому користується популярність у багатьох країнах. Зокрема є виробником елітного віскі. У планах на Тернопільщині розвивати цю галузь».

Та у більшості все залишилося лише на папері.

У нашому краї Овайсі хотів відкрити розливочний цех горілки. Одним із таких варіантів розглядалися потужності поки не працюючого заводу «Калганов» у Збаражі. Сторонам та і не вдалося досягти хоч якоїсь згоди у переговорах.

Опісля «UB Groupe» знайшли можливості запуску виробництва у Сумській області. Як вже згадувалося, вже на стадії запуску пробної партії горілки в індуса раптово закінчилися гроші.

Як подейкують, загальна сума коштів потрачених Овайсі за неповний рік становить близько 2 мільйонів доларів. Він не зміг відзвітувати за них перед своїми індійськими родичами і перестали надалі інвестувати гроші в міфічне виробництво в Україні.

Молода тернополянка загинула внаслідок падіння з шостого поверху

У Тернополі з лікарні втік водій, який у ДТП отримав травму черепа