Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Зарваниці проведуть всеукраїнське військове паломництво

В Марійському духовному центрі на Тернопільщині 17-18 вересня відбудеться VIII Всеукраїнське військове паломництво «Вірних стереже Господь».

До святого місця у Зарваницю з’їдуться бійці АТО та ті, хто вже повернувся з фронту, військові контрактної служби, учасники бойових дій різних періодів, члени їхніх родин, представники ветеранських громадських організацій, волонтери та усі, кого торкнулася війна.

Участь у прощі можуть взяти й віряни, які в молитві проситимуть Божого захисту для бійців та швидшого повернення миру в Україну.

У Програмі паломництва Молебен перед Зарваницькою іконою Божої Матері, Хресна Дорога – Шлях Божої вірності, заупокійна Божественна Літургія за полеглими захисниками України, поминальна хода зі свічками, панахида, Архиєрейська Божественна Літургія.

Також учасники зможуть поновити хресні та шлюбні обітниці. І традиційними будуть чування – духовно-мистецька програма, виступи творчих колективів.

Водночас нагадаємо, що 20-21 вересня 2016 року у Марійському духовному центрі «Зарваниця» відбудеться чергова зустріч делегатів 20 найбільших Марійських духовних центрів Європи.

Посадовці кажуть, що два кілограми ртуті не несуть загрози для мешканців тернопільського будинку

На Тернопільщині цього року вкрали 48 автомобілів