Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Тренер, який перемагав “Динамо” і “Шахтар”, може очолити ФК “Тернопіль”

На вакантну посаду головного тренера ФК “Тернопіль” є кілька претендентів, найбільш відомий із яких – це Ігор Яворський.

javorskyjНагадаємо, Ігор Яворський свого часу тренував тернопільську “Ниву” і доволі успішно. Під його керівництвом жовто-зелені здобували перемоги навіть над грандами українського футболу – київським “Динамо” та донецьким “Шахтарем”. Також під його керівництвом команда посіла шосте місце у вищій лізі, що є найвищим досягненням в історії тернопільської “Ниви”.

Можливе призначення Яворського на посаду головного тренера стане своєрідним індикатором фінансового становища ФК “Тернопіль”. Ігор Петрович дорожить своєю репутацією і не береться за тренування команд, які мають системні фінансові труднощі, і потім саме через фінансові проблеми зазнають невдач.

Так, кілька років тому Ігор Яворський вдруге прийшов до керма тернопільської “Ниви” за умови, що команда отримала футболістів належного рівня та належні умови для тренувань.

Окрім Ігоря Яворського ФК “Тернопіль” можуть очолити колишній тренер муніципалів Василь Івегеш та колишній тренер тернопільської “Ниви” Богдан Самардак. Є ще й інші кандидати.

Нагадаємо, нещодавно керівництво ФК “Тернопіль” відправило у відставку головного тренера команди Івана Марущака через незадовільні результати. Наразі у клубі оголосили конкурс на посаду головного тренера.

У тернопільського підприємця згорів офіс

Невже хотіла пити? На Тернопільщині корова впала у колодязь (ФОТО)