Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Тренеру ФК “Тернопіль” не соромно за сьому поразку своєї команди (ВІДЕО

Чергової поразки зазнав ФК “Тернопіль” у матчі 8-го туру чемпіонату України з футболу серед команд першої ліги.

%d1%82%d0%b5%d1%80%d0%bd%d0%be%d0%bf%d0%b8%d0%bb%d1%8c-%d1%81%d0%ba%d0%b0%d0%bb%d0%b0Вчора тернополяни грали в гостях і поступилися стрийській “Скалі” з рахунком 1:0.

Єдиний м’яч у цій зустрічі на 51-ій хвилині забив Дмитро Скакун.

Тернопільські муніципали спробували відігратися, створили кілька моментів, але забити гол у цьому матчі так і не змогли. Натомість, на 74-ій хвилині тернополянин Ігор Вонс був вилучений з поля, отримавши другу жовту картку.

– Вважаю, що сьогодні ми програли не по грі. Ми володіли ініціативою впродовж всього матчу. Створили багато небезпечних атак навіть після того, коли опинилися в меншості. Але так у футболі буває, що виграє той, хто забиває. “Скала” сьогодні реалізувала один із небагатьох своїх моментів. За дії своєї команди по сьогоднішньому матчу мені не соромно. Але, на жаль, ворота суперника поки що для нас закриті. –  зазначив головний тренер ФК “Тернопіль” Іван Марущак у своєму післяматчевому коментарі.

За команду та її тренера і справді було б не соромно, якби мова йшла тільки про вчорашній матч у Стрию. Але у цьому сезоні це вже сьома поразка для ФК “Тернопіль”.

Після восьми турів тернопільські муніципали мають в своєму активі лише 1 очко і впевнено посідають останнє місце. Від безпечної від вильоту зони тернополян уже відділяє 6 очок.

Стрийська “Скала” є одним із аутсайдерів першої ліги. Тож у матчі з цією командою можна було б розраховувати хоча б на нічию.

Щоправда, у Івана Марущака та його команди буде ще один, і напевно уже останній, шанс реабілітуватися перед вболівальниками.

13 вересня ФК “Тернопіль”  вдома приймає “Гірник-Спорт” із Горішніх Плавнів, який з 4 очками в активі, посідає передостаннє місце. Якщо муніципали і в цьому матчі програють, тоді вже просто нема що говорити про перспективи команди на сезон.

На Тернопільщині археологи виявили загадкове давньоруське поховання (ФОТО)

З ким розпочав боротьбу новий прокурор Тернопільщини?