Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Тернопільські водії п’ють так, ніби алкоголь і бензин здешевіли, а штрафи знизили

У Тернополі патрульні поліцейські продовжують затримувати нетверезих водіїв десятками. Таке враження, що в країні алкоголь і бензин здешевіли, а штрафи для нетверезих водіїв знизили.

%d0%b0%d0%bb%d0%ba%d0%be%d0%b3%d0%be%d0%bb%d1%8c-%d0%ba%d0%b5%d1%80%d0%bc%d0%beАні високі суми штрафів, ані страх за власне життя не зупиняє тернополян перед тим, аби сісти за кермо напідпитку. Так, лише впродовж вихідних патрульні поліцейські виявили 10 нетверезих водіїв, повідомляють у прес-службі патрульної поліції Тернополя.

Один з яких, 20-річний тернополянин, вчинив ДТП на вулиці Замковій у суботу, 10 вересня. Він не впорався з керуванням Daewoo Nexia і здійснив наїзд на огорожу. Водія з травмами доправили до травмпункту. На місце викликали слідчо-оперативну групу.

Того ж дня, на вулиці Будного, патрульні зупинили Volvo F12, у якого не горіли габаритні вогні. При спілкуванні з водієм інспектори помітили ознаки алкогольного сп’яніння. Водій неохоче проходив алкотест, а потім почав нецензурно лаятися. Драгер показав 1, 77 проміле алкоголю в крові.

Охоронці порядку винесли йому 2 постанови за ст.121 КУпАП – порушення ПДР та ст. 173 – дрібне хуліганство. Також склали протокол за ст.130 КУпАП.

Кому вигідний «тернопільський Шанхай»: вся правда про стихійний базар на вул. Живова

Сьогодні ФК “Тернопіль” зіграє вирішальний матч сезону