Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Тернополяни просять владу приборкати бабусь, які біля РАЦСу проклинають наречених

Адже відповідну петицію створили на сайті міської ради та уже підтримали 320 голосами із 300 необхідних.

%d1%80%d0%b0%d1%86%d1%812Забрати “бабульок-співульок” та ромів від стін Тернопільського ДРАЦС вимагає автор петиції Вікторія Бриль. Жінка зазначає, що у дні реєстрації актів цивільного стану під дверима ДРАЦС чергують бабусі, які своїм нав’язливим співом псують мабуть найщасливіший день у житті молодої пари.

«На прохання батьків наречених вони не реагують, а лише гроші можуть їх втихомирити. Також, щодо циган які чергують під тими ж стінами і оточують наречену, зі словами “нєвєста дай дєнюжку, а то прокляну”, не дають проходу молодій парі!!! І от Вам перші привітання з весіллям!», – пише автор петиції.

Вирішити ситуацію, вважає Вікторія Бриль, може постійне патрулювання поліцейських біля РАЦСу у дні реєстрації шлюбу. Необхідну кількість голосів і навіть більше – 320 із 300 необхідних петиція набрала за перші 13 днів від початку збору підписів.

Однак з проблемою «бабульок-співуньок» Патрульна служба Тернополя уже знайома. Раніше копи пояснювали, що спрямовуватимуть патруль проходити під час чергування на вулицях попри ДРАЦС. Але постійного караулу у дні реєстрації шлюбу забезпечити не можуть, так стояти біля будівлі не їхній обов’язок.

Відповідь міської ради Тернополя на подану петицію мають опублікувати до 26 вересня.

Сьогодні у приміщенні Тернопільської ОДА вимкнули світло

Нобелівський лауреат матиме резиденцію у Бучачі