Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Тернополяни вчинили скандал через неякісний ремонт у дворі будинку

Тернополяни, що живуть на вул. Морозенка, 3 – зробили скандал у дворі, як тільки туди на «оглядини» приїхав міський голова Тернополя Сергій Надал. Вони просто накинулися на мера.

remont-morozenkaЛюди викрикали, що працівники фірми, які проводять ремонтні роботи у їхньому дворі – такі «майстри» і «умільці», що краще б мешканці самотужки вкладали ту бруківку. Міська влада ж у відповідь ледь встигала вставляти репліку, пише tenews.te.ua.

Бабусі, дідусі, матусі з дітьми «виписували» пану Надалу як могли.

«Та ви подивіться, що тут робиться, та то я би сама своїми руками краще зробила той ремонт, та бруківка вкладена так косо і недбало, ніби ті майстри спішили на поїзд, або у них що горіло. Ходять тут ті ваші робочі цілими днями, а толку – як з козла молока. Вкладено нерівно і все. Щось робіть з тим»! – скаржиться місцева жителька пані Надія.

Врешті Сергій Надал погодився з розлюченими мешканцями і підтвердив, що такий ремонт – нікуди не годиться і кому не потрібен, а якби раніше це бачив – то б зразу наказав переробити. Тому пан мер пообіцяв, що у дворі усе змінять, все буде якісно і матиме «товарний» вигляд. Міський голова сказав, проконтролює це питання, аби люди були задоволені і з радістю проводили час у біля своїх будинків.

Через два дні у Барни заберуть одне крісло

У Тернополі в кількох ювелірних крамницях провели обшуки