Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Сьогодні Тернопільщина у жалобі за загиблим бійцем

Сьогодні, 5 вересня, у Тернопільській області у зв’язку із загибеллю нашого земляка Миколи Шевченка оголошено День жалоби.

жалобаПід час виконання службових обов’язків у зоні проведення АТО 2 вересня трагічно загинув житель села Зеленче Теребовлянського району, військовослужбовець  військової частини В 1428 номера обслуги артилерійської батареї солдат Микола Шевченко.

Згідно з розпорядженням голови Тернопільської обласної державної адміністрації, Степана Барни 5 вересня у Тернопільській області оголошено Днем жалоби.

На знак скорботи за загиблим у День жалоби на території області будуть приспущені Державні Прапори України із траурною стрічкою на адміністративних будівлях органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, комунальних та державних підприємствах та закладах, установах, організаціях на території області.

Також на Тернопільщині відмінять проведення розважально-концертних заходів, спортивних змагань. Крім цього будуть внесені відповідні зміни до програм аудіовізуальних засобів масової інформації, що діють на території області.

Похорон бійця відбудеться сьогодні, 5 вересня, у селі Зеленче Теребовлянського району.

 

 

На території Тернопільської області виявили підпільні аеродроми контрабандистів (ВІДЕО)

У Тернополі на набережній ставу виявили важливу поліцейську документацію (ВІДЕО)