Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Післяфестивальне: А ти борщ їв? (Фото)

18 вересня у м. Борщеві Тернопільської області відбувся фестиваль борщу «Борщ’їв». Також поряд з ним пройшов фольклорно-мистецький фестиваль «Борщівська вишиванка».

borshchiv1Похмурий ранок, вмитий дощем, не затьмарив святкового настрою та неймовірно теплої атмосфери свята. Презентувати свої надбання сюди з’їхалися майстри із різних куточків Тернопілля.

Переглянувши виставку вишиванок та декоративно-прикладного й образотворчого мистецтва, кожен зміг придбати собі сувенір чи святкове вишиване вбрання.

Згодом усіх мешканців та гостів міста пригощали смачнючим борщем, звареним у великих казанах. Також присутні мали змогу скуштувати й інші смаколики від господинь нашої області.

Гарний настрій забезпечили виступи різноманітних хореографічних та вокальних колективів, вокалістів району, а також гостей. Під час фестивалю тривала благодійна акція по збору коштів для потреб воїнам АТО.

borshchiv2 borshchiv3

Побувавши на святі, неможливо було не відчути могутній дух українства, гордість за надзвичайно талановитих людей нашого рідного краю і, звичайно, смачно облизавшись, не спитати: «А ти борщ їв?»

Джерело: Оля Атаманчук, “Новини Тернопільщини”

У винуватця ДТП рівень алкоголю в крові в 13 разів перевищував норму

На Тернопільщині клієнту автозаправки зламали щелепу