Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

П’яний тернополянин вирішив покататися і побив у ДТП чотири автомобілі

Масове ДТП, яке трапилося вчора у Тернополі в районі “шостого магазину” скоїв водій, який перебував за кермом у нетверезому стані.

 dtp-kilce1Як раніше уже повідомлялося, у вівторок, 27 вересня, на кільці біля “шостого магазину” зіткнулися чотири автомобілі – Mercedes Vito, Daewoo Nexia, Hyundai та Citroen.

У прес-службі патрульної поліції повідомили, що аварію спричинив водій Mercedes Vito, який порушив правила дорожнього руху.

У результаті зіткнення усі чотири автомобілі зазнали механічних ушкоджень. Ніхто з водіїв не постраждав.

Щоправда, спочатку водій Mercedes Vito заявив, що отримав травми. Однак за результатами медичного обстеження з’ясувалося, що з ним усе гаразд, за винятком того, що перебувавза кермом у нетверезому стані.

Також стало відомо, що винуватець аварії не є власником Mercedes Vito – він просто взяв авто покататися у товариша, з якими перед цим пиячив.

У підсумку на винуватця склали адмінматеріали за трьома порушеннями – керування автомобілем без документів, керування автомобілем у нетверезому стані та спричинення ДТП.

Також адмінпротокол склали і на власника буса за передачу транспортного засобу особі, яка перебувала у нетверезому стані.

На Тернопільщині затримали рецидивіста, який обікрав шість квартир і одну церкву

На Тернопільщині розшукують жінку, яку востаннє бачили майже два місяці тому