Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Поліція штрафує водіїв, які паркуються на набережній Тернопільського ставу (ФОТО)

На набережній Тернопільського ставу двоє водіїв перегородили дорогу пішоходам.

паркування3Ті викликали поліцію, в результаті чого на порушників правил паркування склали адмінпротоколи, повідомляє 0352.ua.

“04 вересня близько 16:30 йшли з колегою по набережній ставу в сторону парку Топільче. На виході з набережної, біля надставної церкви, побачили неприємну картини.  Двоє водіїв перегородили своїми авто пішохідну зону (порушення ПДР,навмисне перешкоджання в пересуванні пішохідною зоною)”, – пишуть у соцмережі.

Тернополяни викликали патрульних, які досить швидко приїхали. “Вони також побачили правопорушення зі сторони цих водіїв і зафіксували порушення. Викликали евакуатор”, – пише Євген Гебеш на сторінці Від Тарнополя до Тернополя.  – “На набережній є зона для пішоходів і велосипедистів. Чомусь велосипедисти відстоюють свою позицію, щоб ніхто кроку не ступив на їхню смугу, а пішоходи ніяк не реагують на те, що майже кожного дня на пішохідній зоні якесь бидло дозволяє собі паркувати автомобіль. Повірте, це буде відбуватись до того часу, допоки ви не будете відстоювати свої права на вільне пересування”.

паркування1 паркування2

У Тернополі пацієнтка лікарні вистрибнула з вікна

На Тернопільщині кінь затоптав на смерть свого господаря