Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На Тернопільщині у пенсіонерки викрали понад 30 тисяч гривень

Про викрадення майже усіх своїх заощаджень з власного будинку повідомила до Гусятинського відділення поліції 86-річна жителька села Чабарівка.  

kradizhka4В ході слідчих дій правоохоронці встановили, що гроші вкрав неповнолітній сусід пенсіонерки, повідомляють у секторі комунікацій Тернопільського обласного управління Нацполіції.

Правоохоронці встановили, що хлопець з  незаможної  сім‘ї тож скоїв злочин задля власного збагачення. П’ятнадцятирічний злодій переліз через прогалину в огорожі, а потім проник в будинок через відчинене вікно. В оселі пенсіонерки, під ліжком він знайшов валізу, в якій старенька зберігала тридцять одну тисячу гривень і привласнив все до копійки

Немало вкрадених грошей крадій витратив на розваги та дрібні покупки. На частину з незаконно привласнених коштів школяр придбав три телефони і планшет та аксесуари для них, дитячий ноутбук, велосипед, та чимало господарських інструментів.

Усі ці речі правоохоронці вилучили. Наразі поліцейські встановлюють як зловмисник витратив решту незаконно привласнених коштів.

За фактом злочину відкрито кримінальне провадження за частиною третьою статті 185 КК України – крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому.

До адміністративної відповідальності за невиконання батьківських обов’язків можуть притягнути батьків хлопця. Тривають слідчі дії.

Тернопільська депутатка хоче контролювати місцевих будівельників

Масштабне розкрадання лісу викрила СБУ на Тернопільщині