Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Начальника Тернопільської обласної поліції переведуть на нижчу посаду?

Начальник головного управління Національної поліції в Тернопільській області Олександр Богомол невдовзі розпрощається з посадою.

bogomol2Головного поліцейського області таким чином покарають за вбивство «борщівським стрільцем» двох правоохоронців, писа сайт Без Табу, з посиланням на наближене до Міністерства внутрішніх справ джерело.

Нагадаємо, борщівських поліцейських Олександра Рудика та Андрія Чернятинського застрелив наприкінці серпня житель села Бабинці.

Правоохоронці загинули під час виконання службових обов’язків. Своїми життями вони поплатились за те, що намагались живим захопити озброєного злочинця.
Обставини трагедії вивчає спеціальна комісія та прокуратура, втім, начальника Борщівського райвідділу громадські активісти ледь не одразу звинуватили у службовій недбалості. У громадських активістів виникли претензії та до Олександра Богомола. Йому закидали неналежну організацію спецоперації.

За словами нашого джерела, Департамент внутрішньої безпеки у своєму висновку визнав службову недбалість Олександра Богомола щодо організації затримання «борщівського стрільця». У зв’язку з цим правоохоронця переводять в іншу область на нижчу посаду.

На Тернопільщині таки вдалося провести одну реформу – спортивну

На Тернопільщині затримали фуру, у якій було понад 20 000 літрів нелегального спирту