Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

З ким розпочав боротьбу новий прокурор Тернопільщини?

Упродовж серпня і з початком вересня у прокуратурі Тернопілля розпочали 10 кримінальних проваджень проти нелегальних копачів.

%d0%bf%d1%80%d0%be%d0%ba%d1%83%d1%80%d0%b0%d1%82%d1%83%d1%80%d0%b0Новий прокурор області В’ячеслав Перч окреслив чим займатиметься прокуратура Тернопілля під його керівництвом.

Одним із пріоритетних напрямків є боротьба із нелегальними надрокористувачами та закриття незаконних кар’єрів.

Ще 2 серпня, для прикладу розповіли у Прокуратурі Тернопільської області, виявили незаконне видобування пісковику у кар’єрі поблизу села Кровінка Теребовлянського району. Нелегальним копачем був житель с. Буданів, проти якого відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст. 240 ККУ.

«Минулого місяця ми відправили обвинувальний акт до суду за незаконне видобування каменю пісковику у Теребовлянському районі. По решті проваджень ми проводимо необхідні слідчі оперативні заходи», – коротко зазначив прокурор області В’ячеслав Перч.

Лише за місяць роботи під новим керівництвом в обласній прокуратурі відкрили 10 кримінальних проваджень за фактами незаконного розкрадання кар’єрів.

Але де на Тернопіллі найбільше розкрадають корисні копалини, у прокуратурі поки що не розголошують, оскільки тривають слідчі дії.

Світлана ВАСИЛИШИН

 

Тренеру ФК “Тернопіль” не соромно за сьому поразку своєї команди (ВІДЕО

На Тернопільщині за корупційні порушення покарали 33 податківців